Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hjärnskakning för Michel – derbyt i fara

Syrianskas Alex Michel fick en otäck spark i ansiktet och föll handlöst mot reklamskyltarna. Sen fortsatte han spela i nästan tio minuter.– Det minns jag inget av, säger Michel, som i natt fick lämna sjukhuset med en lättare hjärnskakning.

Det var i samband med Syrianskas straff fram till 2–0, som Mattias Mete märkte att allt inte stod rätt till med Alex Michel.

– Mattias hade ropat till vår sjukgymnast att jag inte visste var jag var. Sen hade jag gått ut till spelargången och det var där jag vaknade upp. Så det var en jävligt stor blackout, säger Alex Michel.

Drygt tio minuter tidigare hade Michel fått en otäck spark i ansiktet och fallit handlöst in i mellan reklamskyltarna.

– Jag blev typ knockad och föll in mellan reklamskyltarna. Det var tur att jag inte träffade dem med huvudet, då hade det varit mycket värre.

Därefter minns mittbacken inte mycket.

I natt fick han lämna sjukhuset i Varberg.

– I dag mår jag bra, eller bättre i alla fall. Det är en lättare hjärnskakning. Så jag får vila här i några dagar, sen får jag se hur det känns.

Om hemmaderbyt, som spelas söndag nästa vecka, är i fara vet han inte.

– Vi får kolla. Vi har två dagars vila nu. Efter det får vi göra en ny undersökning, säger Alex Michel.