Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hjälp en Södertäljebo i jul – så bidrar du till LT-klappen och Julkassen

Ditt bidrag till Julkassen och LT-klappen ger behövande en bättre jul. Här är allt du behöver veta för att delta i årets insamling.

Behöver du hjälp i jul?

Anmälan till Julkassen och LT-klappen sker på Pingstkyrkans församlingshem Humlan och på Svenska kyrkans mötesplats Gåvorna. I år behövs ett personbevis som visar att man är boende i LT:s upptagningsområde, och om man har barn. Utdelningen sker under två dagar veckan innan jul.

Läs mer: Julkassen och LT-klappen räddningen för Södertäljebor i nöd: ”Små saker kan göra att livet går sönder”

Vill du bidra till insamlingarna?

Bidrag till LT-klappen: Swisha valfritt belopp till 123 287 33 21 eller sätt in på bankgiro 189-6034. Ange ”LT-klappen” på inbetalningen. Sista inbetalningsdag är den 13 december.

Bidrag till Julkassen (varje kasse kostar 250 kronor): Swisha till 123 156 28 34 eller sätt in på bankgiro 646-3152. Ange ”Julkassen” och givarens/företagets namn på inbetalningen. Alla företag som bidrar till Julkassen tackas i en annons i LT. Sista inbetalningsdag är den 13 december.