Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hittar Kings motivationen i kväll?

Toppen mot botten. Kvällens Kingsmatch borde bara kunna sluta på ett sätt.

I fredags besegrades toppkonkurrenten Norrköping och i söndags vann laget mot Umeå. Redan i kväll väntar ny match för redan klara seriesegrarna Södertälje Kings.

Avsågade bottenlaget ecoÖrebro står för motståndet på bortaplan och det enda som talar emot Kingsseger är motivationen. I söndagens match mot Umeå såg laget lojt och oinspirerat även om man redde ut situationen och vann till slut.

– De spelar med självförtroende och gör det bra, men i dag var det faktiskt riktigt stelt från vår sida, sade Kingsspelaren Chris Czerapowicz. till LT efter matchen.

Ni är klara seriesegrare – är det svårt att tända till?

– Egentligen så borde det inte vara det, vi vill ju vinna och ha momentum inför slutspelet. Men i dag var vi sega. Vi får se till att detta inte händer igen.

Bottenlaget Örebro har trots tabellen visat bra form senaste tiden men gick på en rejäl plump mot Uppsala senast där man föll med hela 91-68 i Fyrishov.

Efter kvällens match återstår två omgångar av ligan innan slutspelet drar igång.

Både Nick Spires och storstjärnan Toni Bizaca missade söndagens match på grund av skador.

Så avslutar Kings i ligan

Kings har tre matcher kvar av basketligan.