Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hemvändarhelgen innebär partytider

Nu är det jul igen, ja nu är det kul igen, för det är dags att gå på krogen. Juldagen och annandagen erbjuder krogkvällar för feststsugna partytomtar i Södertälje.

Juletider är härliga tider, med julmat och familj. Kanske lite väl härligt framåt juldagskvällen

– då kan det vara läge för krogen.

På juldagen kör Telgias salonger juldagsfirande, men har fullbokat för den som vill äta. För

övriga gäller först till kvarn från klockan 20.

– Juldagen är en stor hemvändarkväll, det är många som kommer hem för att fira jul med sin familj, som vill passa på att träffa vänner på juldagen, säger Markus Forsström som är drift ansvarig på Telgias salonger.

Klubben #Tag vid O’Learys har också hemvändarfest på juldagen och Ceasar’s kör sina berömda 70-, 80- och 90-talshits under samma kväll.

Även Limerick har öppet på både juldagen och annandagen, bandet Helax spelar på juldagen. Plaza har julöppet hela helgen, för den som inte står ut till juldagen.

Telgias salonger kör vidare på annandagen för den som är över 30 år.

– Till annandagen har vi sålt över 500 biljetter, med stor sannolikhet blir det fullt. Ronnie James, som spelade på Södertäljes klubbar förr, kommer att spela. De har inte spelat på några år, så det kommer att bli nostalgiskt, säger Markus Forsström som hoppas på en riktig kalashelg.

För den som tycker att det är för ung publik, gäller Trombon på annandagen, då Martinez spelar.