Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Har du frågor om vulkanen?

Har du frågor om den isländska vulkanen Eyjafjallajökul? I kväll öppnar Tom Tits experiment sitt första Science café och  gäst för kvällen är vulkanexperten Reynir Bödvarsson. Ställ dina vulkanfrågor via LT. 

– Tanken med kaféet är att det ska handla om ett aktuellt ämne som berör många och att allmänheten ska kunna ställa frågor till personer som man annars bara läser om i tv och tidningar, säger Lena Engelmark Embertsén, vd på Tom Tits experiment.

– Det gick lätt att boka Reynir – i torsdags kom vi på att vi skulle fråga honom och i måndags lämnade han besked, fortsätter hon.

Nästa Science café anordnas den 6 juni, då kommer det att ha en koppling till bröllopet mellan Victoria och Daniel den 19 juni.

Har du inte möjlighet att besöka Tom Tits? Skriv din fråga i en kommentar eller mejla den till [email protected] . Svaren publiceras i LT på fredag.