Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är veckans livesport på LT.se – följ SSK:s viktiga bortaturné i Värmland och Dalarna

SSK är piskat att studsa tillbaka den här veckan efter tre raka förluster. Laget tvingas dock vara utan Thomas Valkvae-Olsen som är på landslagsuppdrag med sitt Norge. Hur ska han ersättas? Och kommer Lukas Klarström få chansen i mål? De här frågorna – och andra – får du svar på hos oss på lt.se eftersom vi liverapporterar från rysarna mot Karlskoga och Leksand – båda på bortaplan.

Följande matcher kan följas via liverapportering den här veckan på LT.se:

Onsdag 13 december

19.00: Ishockey, Karlskoga-SSK, hockeyallsvenskan

Det här mötet håller på att växa ut till ett av hockeyallsvenskans största rivalmöten. Alltid grinigt, snackigt och på gränsen till fult emellanåt. SSK vann senast i Scaniarinken med 6–3. Karlskoga har spelat upp sig efter tränarbytet.

Fredag 15 december

19.00: Ishockey, Leksand-SSK, hockeyallsvenskan

Klassikermötet vanns av Leksand i Scaniarinken senast efter straffar – men då gjorde SSK en riktigt bra match inför nästan 6 000 åskådare i Scaniarinken.

Observera att detta endast är matcherna vi kan lova liverapportering ifrån. Det kan tillkomma fler under veckan. Så håll utkik på LT.se!

Samtliga liverapporter är exklusivt material för våra pluskunder. Att bli digital prenumerant kostar en krona den första månaden, därefter 99 kronor i månaden. För prenumeranter på papperstidningen ingår det digitala plusmaterialet. Här kan du läsa mer om hur du blir pluskund.