Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är veckans livesport på LT: Assyriska möter obesegrat VSK – och Syrianska jagar andra raka segern

 
Veckans Match med LT-sporten
Visa alla artiklar

Assyriska har två raka segrar i norrettan. Motståndet till helgen är värre. Serieledande VSK har sex raka segrar. LT-sporten sänder matchen – se den och få svaret på frågan: klarar Assyriska av att göra det som ingen annan har gjort?

Här finns dina lokala sportnyheter på sociala medier:

Gilla LT-sporten på Facebook

Följ LT-sporten på Twitter

Följande matcher kan följas live de två kommande veckorna på LT.se:

Söndag 20 maj

16.00: Västerås-Assyriska, Norrettan.

Västerås går fram som en ångvält i Norrettan och leder serien i överlägsen stil. Det här blir en riktig prövning för Assyriska, och en chans att visa hur bra laget egentligen är. Med en seger kan Assyriska öppna upp serien. VLT, LT och Mittmedia sänder matchen här.

16.00: Syrianska-Umeå, Norrettan.

Syrianska har inte inlett säsongen som väntat och bytt tränare. Nu har nye Zvezdan Milosevic styrt laget i en vecka, och frågan är om han lyckas vända den negativa trenden. Se matchen från Södertälje fotbollsarena här.

Lördag 26 maj

16.00: Nyköpings BIS–Syrianska, Norrettan.

Repris på DM-finalen – och ett av lagen kommer att kunna utkräva revansch. Lokalrivalen Assyriska hade inte några större spelmässiga problem med att plocka tre poäng hemma mot Nyköping. Men då saknade gästerna spelare som Fredrik Holster, Kevin Berg och Enis Ahmetovic. Det lär bli svårare för Syrianska. Se matchen här.

Fler matcher och sändningar kan tillkomma under veckan. Håll även utkik på sajten efter liverapporter. Det senaste om SSK:s silly season kan du alltid hitta i LT-sportens live-flöde.

Så blir du Plus-kund hos Mittmedia och LT

För att bli Plus-kund klickar du här och väljer sedan vilket Plus-paket du vill ha. Du kan också klicka här för att komma direkt till sidan där du skapar ett konto.

Första månaden med ett Pluskonto kostar endast en krona. Därefter kostar det 99 kronor i månaden. Du får tillgång till innehållet på samtliga av Mittmedias sajter. Och du kan när som helst säga upp ditt Plus-abonnemang.