Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är "Vallis" nya uppdrag

Efter att ha lämnat Assyriska med några matcher kvar av årets superetta har det varit oklart vart Azrudin Valentic skulle fortsätta sin tränarkarriär. I dag blev det klart. Nya uppdraget blir som assisterande tränare åt Olof Mellberg i Brommapojkarna.

Annons

Azrudin "Valli" Valentic tar alltså ett kliv ner i seriesystemet och ansluter som assisterande tränare i Brommapojkarna som den här säsongen trillade ner i division 1.

Efter fyra år som tränare i Assyriska, där han den här säsongen ledde laget till en fin fjärdeplats har det surrats en hel del om var Valli skulle hamna nu. Men få hade nog trott att det var ett steg ner i seriesystemet, som assisterande tränare.

I Brommapojkarna blir han assisterande tränare till före detta landslagsstjärnan Olof Mellberg som tidigare under hösten blev BP:s nya huvudtränare.

Satsningen mot en comeback i superettan börjar med andra ord ta form på allvar nu.