Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är SSK:s träningsmatcher

SSK har gjort klart med sina träningsmatcher inför den kommande säsongen i hockeyallsvenskan. Bland annat väntar två dubbelmöten.   

SSK har gjort klart med sina träningsmatcher inför den kommande säsongen i hockeyallsvenskan. Sex matcher är inbokade, dock är inte alla spelplatser spikade ännu. 

Det blir tre hemmamatcher och tre bortamatcher, alla mot seriekonkurrenter nästa säsong. En av dessa är dock mot Västerås, som av ekonomiska skäl riskerar nedflyttning.

”Den matchen känns osäker i dag” skriver Mats Waltin i ett sms till LT.

17 augusti:

Här är SSK:s träningsmatcher, som alltså innehåller två dubbelmöten. AIK hemma. 23 augusti: Västervik borta. 25 augusti: Vita Hästen hemma. 30 augusti: Vita Hästen borta. 1 september: Västerås hemma. 10 september: AIK borta. 

Spelplatser för SSK:s hemmamatcher är inte klara, men SSK hoppas att de ska kunna spelas på orter utanför Södertälje – alltså inte i Scaniarinken.