Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Handla lokalt – handla i Järna

Allt som oftast ser vi centrummiljöer föra en ojämn kamp för att göra sig synliga och attraktiva, både för bofasta och besökande. Detta gäller även i vårt, för övrigt, attraktiva Järna. Vi ser butiker slå igen, av olika anledningar, men vi ser också att nya butiker flyttar in som förgyller och bidrar till att levandegöra vårt lilla centrum.

Anmäl text- och faktafel

I morgon lördag vill vi i Järna socialdemokratiska förening, uppmärksamma och tacka alla Järnabor och Järnabesökare för att ni väljer att handla i Järna. Vi vill också, stötta och tacka våra butiksägare och deras personal, för att de på alla sätt inbjuder och lockar kunder att möjliggöra ett levande centrum samt också värnar miljön och klimatet.

Med morgondagens kampanj vill vi stimulera till att handla lokalt och vår förhoppning och tro är att vi på detta sätt bidrar till att handlare vill fortsätta utveckla sina butiker samt att nya vill etablera sig på platsen.

Kampanjen är också en del i att visa Socialdemokraternas vilja och arbete för att utveckla hela Järna med att:

• bygga fler bostäder.

• skapa större möjligheter till idrottsutövande genom att utveckla Ljungbackens IP.

• skapa ett kulturnav med bibliotek, konsthall och mötesplats för Järnabor i alla åldrar.

• föra en dialog om vad vi kan göra med Futurum, kanske ett ungdomens hus eller varför inte ett folkets hus med ett rikt utbud av scenkonst som dans, teater, konserter och film.

Välkomna att besöka och handla i Järna och som ett tack, ta emot en ros från oss!

styrelsen i Järna socialdemokratiska förening

Susanne Bergström

Annika Berg

Jacob Kiehn Jensen

Alexander Eriksson

Anders Lenntorp

Thomas Witting

Britt-Marie Arringe Jansson

Linda Älegård

Pia Sjöstrand

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel