Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Han finns inte med på vår lista"

Ett närmast sensationellt SSK-rykte blossade upp under tisdagen. Nu dementerar klubbdirektören Maria Andark uppgifterna.

Michael Nylander återvänder till SSK som tränare bredvid Anders Sörensen. Eller möjligen som spelare. Sportbladet publicerade under tisdagen uppgifter om att denna spektakulära comeback inom kort kan bli verklighet.

När LT-sporten sent på tisdagskvällen når SSK:s klubbdirektör Maria Andark säger hon bestämt att det inte finns några planer alls på att rekrytera 41-åringen.

- Vi söker sedan tidigare en tränare vid sidan av Anders Sörensen. Men nej, Michael Nylander finns inte på den lista av namn som vi tittar på.

Är Michael Nylander aktuell som spelare?- Nej. Inte enligt de uppgifter jag har.

Det ryktas även om att William Nylander kan vara på väg tillbaka?- Såvitt vi vet är han under kontrakt och inte ute på marknaden.

Till Sportbladet säger SSK:s sportchef Per Nygårds:

– Jag vet att William och Modo har samtal om han ska vara kvar eller inte. Vad som sägs där kan inte jag lägga mig i.

Och på Sportbladets fråga om William Nylander är välkommen tillbaka, säger Per Nygårds:

– Ja, men det är en hypotetisk fråga.

En Nylander-övergång till SSK är hur som helst redan klar. Det handlar om Williams yngre bror, Alexander, som i veckan har anslutit från SDE Hockey.

Alexander Nylander (forward, född 1998) räknas även han som ett stort framtidslöfte och ska först och främst spela med SSK:s J18-lag. Från SDE har även gänglige backtalangen Oskar Strömberg (född 1996) kommit.