Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han är Assyriskas första nyförvärv för säsongen

Assyriska FF har gjort klart med sitt första nyförvärv inför den kommande säsongen. Nämligen 25-årige yttermittfältaren Husein Aly som senast spelade i Enskede.

Assyriska slutade nia i division 1 norra förra säsongen. Men till kommande säsong är ambitionen högre enligt klubben. Hittills har man plockat in en ny tränare i form av Albert Krasniqi samt förlängt kontrakten med flera nyckelspelare.

Men nu gör man sitt första nyförvärv. Nämligen yttermittfältaren Husein Aly som har skrivit på för ett år med klubben. 25-åringen kommer senast från Enskede som åkte ur division 1 norra ifjol. Där gjorde han åtta mål och lika många assist under säsongen.

– Det är såklart kul att det nu är klart. Jag har funderat noga och jag hade många olika alternativ. Men efter noggrant övervägande blev det tillslut Assyriska och det känns riktigt bra, säger Husein Aly i ett pressmeddelande.

– Assyriska har duktiga spelare och hör inte hemma i division 1. Därför är målet självklart att sikta mot att gå upp.

Assyriskas sportchef Bobil Minasson kommenterar klubbens första nyförvärv:

– Det känns fantastiskt bra att äntligen ha löst Husein. Det är en avig, teknisk och snabb kantspringare som hittar målet och gärna spelar fram till en poängspelare. Trots stor konkurrens från lag högre upp valde han Assyriska. Min bedömning är att Husein Aly är topp tre i serien på sin position.

Här finns dina lokala sportnyheter på sociala medier:

Gilla LT-sporten på Facebook

Följ LT-sporten på Twitter