Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hampus har bara kvalseger i tankarna

På lördagen gäller det. Kvalserien avslutas med en ren final mellan Södertelge VBK och Uppsala. Det lag som vinner spelar i elitserien nästa säsong.

Hampus Randén har varit med de fem år laget spelat i elitserien. Efter en tung säsong har spelet lossnat i kvalet och Hampus är optimistisk.

– Vi har spelat stabilt nu och tränat bra i veckan, det ser bra ut, säger Hampus Randén.

Han erkänner att det var lite nervöst i den första kvalmatchen och att det var en lättnad att vinna så komfortabelt med 3–0 borta mot Säter.

– Ja, man får absolut inte underskatta de här lagen. De har en del erfarna spelare som kan ställa till det. Men det var skönt att vi kunde spela så kontrollerat senast, säger Hampus Randén.

Senast var mot halländska Vindrarp då resultatet också blev 3–0. Nu väntar Uppsala hemma som vunnit sina bägge möten med samma två lag, men med 3–1.

– Vi vet en del om laget och känner till några spelare. Det är särskilt en spelare,

Lawrence Montas, en duktig beachvolleyspelare som vi får se upp med. Men dom har några svagheter också som vi ska utnyttja, säger Hampus Randén.

Vad skulle det betyda för er om ni åker ur elitserien?

– Jag har inte funderat i dom banorna, säger Hampus som bara har en seger

i tankarna.