Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hagelin tvingades vila igen - men är på bättringsvägen

Pittsburgh Penguins förlorade nattens match mot New York Islanders med 1-2. Carl Hagelin var inte med på isen - han tvingades vila för andra matchen i rad.

För The Inside Scoop på Pittsburgh Penguins hemsida berättade Pittsburghcoachen Mike Sullivan inför tisdagens match mot New York Islanders att Hagelin inte skulle vara med. Det blev den andra matchen i rad som Hagelin tvingades vila. Efter en kollision i helgens match mot Calgary fick Hagelin lämna isen för att sys i första perioden. Han återvände senare i matchen, men när han vaknade upp dagen efter mådde han inte bra.

The Inside Scoop skriver att det inte handlade om huvudvärk eller något allvarligt, han kände sig bara inte riktigt bra. Men det var tillräckligt för att lagets medicinska personal skulle låta honom vila av försiktighetsskäl.

"Han blir bättre för varje dag och det kommer att vara ett beslut som är dag-för-dag match-för-match. Men jag tror inte att han kommer att vara borta länge, säger Sullivan.

"Han har inte blivit diagnosticerad med något. Vårt medicinska team tycker bara att vi ska ta det säkra före det osäkra och hålla honom borta från isen".