Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Haddad lämnar Södertälje FK trots starka inledningen: "Bristerna har inte åtgärdats"

Bara en förlust på åtta matcher som huvudtränare.
Trots det lämnar nu Andreas Haddad Södertälje FK.
– Vi i ledarstaben har flertalet gånger påpekat brister och vi har tyvärr inte fått gehör och bristerna har inte åtgärdats, säger han till Fotbolltransfers.com.

Annons

Med en ny huvudtränare och nästan en helt ny trupp har Södertälje FK fått en bra start på säsongen i division 2 södra Svealand med sina 13 inspelade poäng, fördelat på 3 vinster, 4 oavgjort och bara 1 förlust.

Trots det kommer nu orosmoln på SFK-himlen.

Under måndagskvällen kunde Fotbolltransfers.com avslöja att huvudtränaren, den tidigare allsvenske anfallaren Andreas Haddad, lämnar klubben.

Detta efter en tids oenighet med klubben.

– Vi i ledarstaben har flertalet gånger påpekat brister och vi har tyvärr inte fått gehör och bristerna har inte åtgärdats. Detta har pågått en väldigt lång tid. Och om jag inte kan jobba strukturerat så hämmar det min och lagets utveckling, därför lämnar jag mitt uppdrag tillsammans med min assisterande, även sportchefen lämnar, säger Haddad till Fotbolltransfers.com.

Enligt Haddad var detta ett nödvändigt beslut att ta, även om det var ett tungt sådant.