Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Granne till offren: "Vi är rädda och chockade"

 
Dubbelmordet i Västergård
Visa alla artiklar

- Vi är rädda och chockade, säger en granne till den lägenhet där de båda kropparna hittades i söndagsmorse. Polisen jagar nu en misstänkt dubbelmördare som befinner sig på fri fot.

Lägenheten i Västergård är alltjämt avspärrad sedan polisen vid kring midnatt mot söndagen gjorde den makabra upptäckten av två lik i bostaden. Det var en man och en kvinna, mannen tros vara lägenhetsinnehavaren.

Under hela söndagen arbetade polisens tekniker på platsen, ett arbete som fortsätter på måndag.

Samtidigt sprider sig oron i grannskapet. En granne säger till LT:

- Det känns inte roligt, vi är rädda, skrämda och chockade över vad som hänt. Vi kände honom inte, men när något sådant här sker blir man rädd.

Mannen, beskriver grannen, ska ha varit i 20-25-årsåldern.

- Vi kände inte honom, vi var inga kompisar, det var bara "hej" och "hej då".

Vem kvinnan var, vet grannen däremot inte.

- Killen hade flera kompisar som kom och gick. För en eller två månader sen ungefär var det många på besök hela tiden, de kom med bilar. Sen har vi varken sett eller hört något alls på två veckor. Ingen kom och gick och i dag på morgonen (läs på söndag) hittade polisen två lik där inne.

Enligt uppgift till LT ska mannen haft flera stickskador, färre uppgifter har framkommit hur kvinnan bragts om livet. Ännu ska kropparna inte vara helt identifierade.

Polisen har under hela söndagen varit mycket förtegen kring de misstänkta morden. Men enligt uppgifter till tidningen Expressen ska polisen uppfatta morden som "bestialiska".