Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Godner kan bli ”Årets Politiker”

I konkurrens med en hel massa svenska politiker, men till sist i gruppen av tre, är Södertäljes kommunstyrelseordförande Boel Godner nominerad som ”Årets politiker”.

På torsdag är det Opinionsgala i Stockholm, där Årets politiker är en av flera kategorier som utses.

– Det är väldigt smickrande att bli nominerad. Kanske lite överraskande också. Vi i Södertälje har stuckit ut och drivit integrationsfrågorna rejält, främst nationellt, men också internationellt.

Det är Dagens Opinion, webbsidan som följer svensk politiker och åsiktsbildare, som nominerat Boel Godner i konkurrens med KDU:s Sara Skyttedal och inrikesminister Anders Ygeman (S).

”Hon visar att migrationspolitik är att vilja. Visar att det går att se på asylsökande inte bara som siffror som tynger budgeten utan som människor. Visar att det går att kavla upp ärmarna ännu lite till även i den kommun som står för ett av västvärldens största asylmottagande.”