Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glädjebeskedet - Hockeypuls livesänder försäsongspremiären SSK-Vita Hästen: "Fantastiskt kul"

Gör en notering i din kalender. Här är glädjebeskedet till alla SSK-fans som inte kan vara på plats i Åkers ishall den 10 augusti. LT-sporten och Hockeypuls livesänder SSK:s första match på försäsongen mot Vita Hästen med start klockan 18.45. Häng med!

► Hockeypuls på App Store ► Hockeypuls på Google Play

Anmäl text- och faktafel

Gilla Hockeypuls på Facebook Följ Hockeypuls på Twitter

SSK har gjort en imponerande silly season med ett flertal namnkunninga värvningar. Där hittar man blandat annat Nicolai Meyer från Troja/Ljungby och Mikael Ahlén från Djurgårdens IF. Forwarden Nicolai Meyer gjorde 39 poäng på 52 matcher i serien under den senaste säsongen. Mikael Ahlén har med sig lång erfarenhet från spel i SHL och har varit tongivande i Djurgården.

Den 6 augusti gör SSK sin första träning i Scaniarinken och bara några dagar senare gör de sig redo för matchpremiär, och vi på LT och Hockeypuls livesänder matchen mellan SSK och Vita Hästen från klockan 18.45.

– Det känns fantastiskt att vi fått rättigheten till att sända SSK:s uppstart inför en mycket intressant säsong. LT-sporten kommer förutom matchen att erbjuda uppsnack med SSK-kopplade gäster och eftersnack med analyser, säger Carl Juborg, nyhetschef på LT:s sportredaktion.

Försäsongsmatchen är en uppstart när det gäller LT:s och Hockeypuls punktmarkering av Södertälje SK under säsongen. I inledningen av september hårdbevakar vi cupfesten i Scaniarinken - Skoda Trophy - där SSK, AIK, VIK och Leksand ingår. På Mittmedias plattformar kommer ni hockeyälskare kunna få ta del av höjdpunkter från turneringens samtliga matcher. Noterbart är att LT och Hockeypuls även livesänder SSK:s träningspremiär i Scaniarinken den 6 augusti.

Här finns dina lokala sportnyheter på sociala medier:

► Gilla LT-sporten på Facebook

► Följ LT-sporten på Twitter

SSKs försäsongsmatcher:

Fredag 10 augusti

19.00: SSK – Vita Hästen, Åkers ishall.

Onsdag 15 augusti

19.00: SSK – Västervik, på Scaniarinken.

Tisdag 21 augusti

19.00: BIK Karlskoga - SSK, i Karlskoga.

Torsdag 23 augusti

Almtuna IS – SSK, Gränbyhallen.

Fredag 31 augusti

Västerås – SSK, ABB Arena.Turneringen Skoda Trophy i Scaniarinken

Torsdag 6 september 19.00 SSK-AIK

Fredag 7 september 19.00 LIF-VIK

Lördag 8 september 13.00 AIK-VIK, 17.00 SSK-LIF

Söndag 9 september 12.00 LIF-AIK, 16.00 SSK-VIK

* Tider och ishallar tillkommer, håll utkik på LT och Hockeypuls.se!

Så blir du Plus-kund hos Mittmedia och LT

För att bli Plus-kund klickar du här och väljer sedan vilket Plus-paket du vill ha. Du kan också klicka här för att komma direkt till sidan där du skapar ett konto.

Första månaden med ett Pluskonto kostar endast en krona. Därefter kostar det 99 kronor i månaden. Du får tillgång till innehållet på samtliga av Mittmedias sajter. Och du kan när som helst säga upp ditt Plus-abonnemang.