Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glada beskedet: Dansk butikskedja med ovanligt koncept flyttar in i Telgehuset

Snart öppnar butikskedjan Normal i Telgehuset. Utbudet är märkesprodukter, allt från smink till ketchup.

Anmäl text- och faktafel

Butikskedjan Normal startades i Danmark, men finns sedan några år med ett hundratal butiker i både Danmark och Norge.

Under året har de även öppnat butiker i Sverige och nu är alltså turen kommen till Södertälje.

– Telgehuset är en attraktiv mötesplats med ett centralt läge. Normal och vår butik är ett nyskapande tillskott för besökare av Telgehuset, och vi ser mycket fram emot att öppna i höst, säger Maria Polias, Business & Marketing Coordinator på Normal, i ett pressmeddelande.

Normals koncept är ett fast sortiment av märkesvaror av skilda slag, allt från smink från Maybeline till ketchup från Heinz, till fasta priser, kompletterat med olika veckoerbjudanden, även de av märkesprodukter.

– Telgehusets ambition är att skapa en spännande vardag i Södertälje med en blandning av olika upplevelser av olika butiker och tjänster. Normal har ett roligt och nytt erbjudande där normala varor säljs för onormalt låga priser – det tycker vi är spännande och bidrar till att skapa en puls i centrum, säger Christina Engström, förvaltare i Telgehuset i ett pressmeddelande.

Butiken ska enligt plan öppna den 10 november.