Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gardell följer upp med ny turné

Jonas Gardells föreställning "30 år tillsammans" får ännu en fortsättning. Efter den stundande Sverigeturnén i höst följer Gardell upp succén med en turné även under vintern och våren.

"Det är fortfarande två veckor kvar tills turnén börjar men hösten är nästan utsåld", säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande. "Det är nästan självklart att vi fortsätter hela våren", fortsätter han.

Vårens turné har premiär på Lisebergshallen i Göteborg den 28 januari och spelas sedan i bland annat Falun och Örebro. Hittills är elva datum klara, men fler tillkommer.

Gardells föreställning "30 år tillsammans" har spelats i Stockholm sedan i april, och höstturnén har premiär den 21 oktober i Helsingborg.

Klara datum 2017: 28/1 Göteborg, 29/1 Linköping, 4/2 Falun, 10/2 Helsingfors, 12/2 Sundsvall, 17/2 Vara, 18/2 Karlstad, 11/3 Örebro, 12/3 Norrköping, 18/3 Borås, 24/3 Skövde.

Biljetterna till vårens föreställningar släpps i dag, tisdag, klockan 11.