Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frealdsson på väg västerut

Syrianskas målvakt Christian Frealdsson ser inte ut att följa med laget upp till allsvenskan. I stället är siktet inställt på USA och Major League Soccer, MLS.

30-årige Frealdsson inledde säsongen som förstemålvakt men fick nöta bänk när den Jamaicanske landslagsmålvakten Dwayne Miller visade klass när han fick chansen en bit in på säsongen.

i stället för allsvenskan kan Frealdsson nu vara på väg mot ett helt annat äventyr – på andra sidan Atlanten.

– Jag har varit här i några dagar nu och träffat två klubbar, säger Frealdsson till FotbollDirekt.se, utan att gå in på närmare vilka klubbar det rör sig om.

Syrianska är inte ute ur bilden. Men trots att allsvenskan självklart lockar vill Frealdsson inte sitta på bänken.

– Mitt kontrakt gick ut med Syrianska och jag ska träffa dem när jag kommer hem och få se vad dem har för planer. Men jag känner att jag måste tänka på mig själv också. Jag vill spela matcher, säger Frealdsson som, trots att det kan bli bänken även i USA, ändå lockas av äventyret.

– Jag är 30 år gammal och det här kan vara min enda chans att få prova på proffsspel utomlands. Självklart hade det varit kul att få spela i allsvenskan med Syrianska men det vore helt klart ett enormt äventyr att få spela härborta och se hur allting fungerar. Fantastiskt spännande om det skulle bli så.