Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fotbollspremiär: Assyriskas återkomst i högre serien – LT sänder matchen live

På måndag den 5 april är det dags för Assyriskas återkomst till division 1 och i första matchen ställs de mot Täby på hemmaplan. LT är på plats och sänder live – missa inte det!

Läs även: KLART – LT sänder alla Assyriskas matcher i division 1: ”Otroligt spännande”

För ett par veckor sedan blev det klart att LT kommer att livesända samtliga Assyriskas matcher i division 1 den här säsongen. Och nu är det dags, måndagen den 5 april, på annan dag påsk, drar säsongen igång med hemmamatch mot Täby.

– Det känns helt fantastiskt att kunna erbjuda läsarna Assyriskas samtliga 30 matcher, särskilt med tanke på pandemin och de, i alla fall till en början, mycket begränsade möjligheterna att gå på fotbollsmatcher, säger Lillan Hedlund, chefredaktör på LT.

Sändningen kan du hitta här. Som plusprenumerant kan du se den på LT.se och i LT-appen, på din dator, surfplatta eller i mobilen. Matchstart 16.00 – häng med från start!