Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Velic lämnar Syrianska

Nu är det klart. Nyblivna allsvenskarna Syrianska och mittfältaren Denis Velic går skilda vägar. – Det är med sorg i hjärtat jag lämnar.

Annons

Denis Velic, 28, har varit med under Syrianskas framgångsvåg sedan han kom till klubben från Hässleholm sommaren 2006. Han har varit ordinarie under i stort sett hela sin tid i Syrianska. På torsdagskvällen hade han ett möte med Syrianska och då blev det helt klart – Velic drar vidare.

– Jag kommer att lämna Syrianska, men enbart av personliga skäl, det vill jag poängtera. Det är helt mitt eget beslut och har definitivt inget med fotbollen att göra, klubben ville gärna behålla mig och erbjöd ett tvåårskontrakt, säger Denis Velic.

Beslutet att flytta från en klubb han fått så mycket tillbaka av var inte lätt. Han tackar klubben och alla medarbetare som ställt upp i ur och skur.

– Jag är väldigt, väldigt tacksam mot Syrianska och mot allt de har gjort för mig. När Özcan (Melkemichel) kontaktade mig så var jag i ett skede där jag var på väg att sluta med fotbollen. Men han gav mig chansen.

– Nu blir jag tyvärr inte med på det allsvenska tåget och det är med stor sorg i hjärtat jag lämnar. Men jag känner i alla fall att jag alltid har gett allt och kan flytta från klubben med rak rygg, säger Denis Velic.

Denis Velic pekar på ett par höjdpunkter under tiden med Syrianska. Dels uppgången till Superettan, dels förstås avancemanget till Allsvenskan. Nu flyttar han snart hem till Växjö.

Blir det Öster? – Öster kan komma att bli ett alternativ, men det finns absolut inget konkret. Nu måste jag få tid mig. Det här var ett stort beslut och jag kommer inte att bestämma mig på ett tag.

Annons