Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Profiler stannar i SFK

Flera profiler stannar i Södertälje FK. Bland annat höstens två målkungar. 

Annons
Fredrik Notice.

Södertälje FK har presenterat ett antal intressanta nyförvärv den senaste tiden.

Nu kan klubben berätta att flera av fjolårets nyckelspelare har bestämt sig för att fortsätta.

Klubben har redan gått ut med att Aday Kaplan, yttern som blev matchhjälte i bortamatchen i Visby när SFK säkrade seriesegern, är klar för kommande säsong.

I ett samtal med LT-sporten bekräftar SFK-ledaren Oktay Izgin att ytterligare fem heta namn nyligen har förlängt med klubben.

Det handlar om höstens målkung Fredrik Notice, mittbackarna Elias Merkes och Tobias Gunduz, mittfältaren Daniel Sleyman och målvakten Gabriel Sleyman. 

Därmed har SFK nu tio spelare under kontrakt inför kommande säsong.

- Ryggraden från förra året är klar. Sen finns det fler namn som kommer att stanna och ett par som vi inte är överens med än, där vi får se vad som händer, säger Oktay Izgin.

Han berättar också att klubben har en del spelare på provspel just nu och att man räknar med fyra eller fem nyförvärv till, lite beroende på vilka av fjolårets spelare som blir kvar.

Nyförvärven, som LT tidigare berättar om, är mittfältaren Sebastian Jansson (Marquette), anfallaren Karlos Touma (Huddinge) och målvakten Krzysztof Kochanski (Järna SK). Det är också sedan tidigare klart att Anton Eriksson blir kvar i SFK.

Annons