Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Duo får lämna Syrianska

Samtidigt som Syrianska gjort klart med en ny tränare, meddelar klubben att två spelare får lämna.

Annons
Besim Kunic.

Bosko Orovic tar över Syrianska, men två spelare han inte kommer att ha tillgång till när säsongen drar igång är mittfältarna Besim Kunic och Durim Berisha. Det meddelar klubben på sin hemsida.

Besim Kunic, 29, kom till Syrianska från Vasalund 2009 och var under sitt första år en av lagets absolut främsta spelare. Sedan dess har Kunic varit förföljd av skador i flera säsonger och inte kunnat ta en ordinarie plats i laget ens när han under korta perioder varit hel och frisk.

Han gjorde tio mål på 26 matcher under hösten 2009 och våren 2010, innan han slet av korsbandet sommaren 2010. 2011 slet han samma korsband igen så fort han kom tillbaka och spelade inte en enda match den säsongen. Sedan den första skadan har Kunic bara spelat 26 seriematcher, varav sex från start.

Värmdöfostrade Durim Berisha, 29, kom till Syrianska under säsongen 2014 och har gjort 27 matcher i superettan med laget, men endast nio från start. Det blev två mål på de matcherna för yttermittfältaren, som innan han kom till Syrianska även spelat i superettan med Värnamo.

Mer läsning

Annons