Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Försvunna 21-åringen hedras - polisen fortsatt förtegen

Blommor och ljus pryder nu trappan i Västergård för att hedra den försvunna 21-åringen. Enligt polisen är de två personerna som hittades döda i hans lägenhet fortfarande inte identifierade.

Under tisdagsförmiddagen var LT tillbaka utanför lägenheten där två personer hittades döda natten mot söndag.

På farstubron ligger nu rosor och tända ljus, i mitten har någon ställt ett fotografi på ett av de förmodade offren. Den 21-årige man som bor i lägenheten.

På tisdagen har polisen fortfarande inte fastställt identiteten på de två döda personerna som hittades i lägenheten. Av det skälet har de inte heller varit i kontakt med anhöriga.

Av hänsyn till utredningen och av utredningstekniska skäl vill polisen inte gå ut med vad som har orsakat det kvinnliga offrets död.

– Det är viktigt att vittnesuppgifterna blir korrekta och att vittnena inte blir påverkade av vad de läst i tidningen, säger Mats Eriksson på polisens presstjänst.

Läs även: Möte om misstänkta morden

LT-Play: Misstänkta dubbelmordet på 30 sekunder

"Oklara omständigheterna helt klart"

Granne till offren: "Vi är rädda och chockade"

Misstänkta dubbelmorden oroar grannar

Misstänkt dubbelmord - gärningsman jagas