Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Försvunna 21-åringen hedras - polisen fortsatt förtegen

Blommor och ljus pryder nu trappan i Västergård för att hedra den försvunna 21-åringen. Enligt polisen är de två personerna som hittades döda i hans lägenhet fortfarande inte identifierade.

Annons

Under tisdagsförmiddagen var LT tillbaka utanför lägenheten där två personer hittades döda natten mot söndag.

På farstubron ligger nu rosor och tända ljus, i mitten har någon ställt ett fotografi på ett av de förmodade offren. Den 21-årige man som bor i lägenheten.

På tisdagen har polisen fortfarande inte fastställt identiteten på de två döda personerna som hittades i lägenheten. Av det skälet har de inte heller varit i kontakt med anhöriga.

Av hänsyn till utredningen och av utredningstekniska skäl vill polisen inte gå ut med vad som har orsakat det kvinnliga offrets död.

– Det är viktigt att vittnesuppgifterna blir korrekta och att vittnena inte blir påverkade av vad de läst i tidningen, säger Mats Eriksson på polisens presstjänst.

Läs även: Möte om misstänkta morden

LT-Play: Misstänkta dubbelmordet på 30 sekunder

"Oklara omständigheterna helt klart"

Granne till offren: "Vi är rädda och chockade"

Misstänkta dubbelmorden oroar grannar

Misstänkt dubbelmord - gärningsman jagas