Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Första artisterna klara till Kringelfestivalen

På tisdagen offentliggjordes de första artisterna som kommer att uppträda på sommarens Kringelfestival.

Miriam Bryant, Danny Saucedo och Ace Wilder. Det är de tre första artisterna som är inbokade till årets Kringelfestival som går av stapeln i augusti.

Miriam Bryant blev en favorit för många i förra säsongen av tv-programmet "Så mycket bättre" och samtliga av hennes bidrag därifrån har tagit sig högt upp på topplistorna. På scenen kan vi förvänta oss låtar som ”Push Play”, ”Dragon” och ”Finders Keepers” samt tolkningar från ”Så mycket bättre”, men även helt nytt material som planeras att släppas under våren.

Danny Saucedo släppte sitt första svenska album ”Hör vad du säger men jag har glömt vad du sa” i november 2015 med låtar som ”Brinner i bröstet”, ”Dör för dig” och ”Så som i himlen”. Albumet har streamats över 43 miljoner gånger på Spotify och 2016 kammade Danny hem titeln ”Årets låt” för låten ”Dör För Dig”.

Ace Wilder slog igenom med hiten ”Busy Doin Nothing” som sålt dubbel platina och är nu aktuell med låten ”Don’t Worry ” som tog henne direkt till final i årets Melodifestival.

Centrumföreningen lovar att årets festival som i år kommer äga rum 26-28 augusti kommer bli den största hittills.

Se även: De vill Södertäljeborna se på Kringelfestivalen

Se även: Efterlängtad festival blir av även i år

Se även: Ingen upphandling när kommunen fixar festival

Läs mer om nyheter på årets Kringelfestival på LT.se senare under dagen.