Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förbättra integrationen i Södertälje – ett måste

 I dagens Södertälje ser vi segregation mellan ungdomar med olika etniciteter, vilket måste förändras. Södertälje är en uppdelad stad som kräver en förändring med tanke på stadens rykte.

Anmäl text- och faktafel

Vi vill förena ungdomar med olika etnicitet och härkomst för att skapa ett tryggare, mer homogent och framför allt ett mer integrerat samhälle i Södertälje. Det som behövs är ett kommunalt stöd för att vi ska kunna nå ut till Södertäljes alla skolor.

Affinity UF, vårt ungdomsföretag, vill göra Södertälje till en mer integrerad stad. Vi fokuserar främst på ungdomskulturen, för det är där den viktigaste och största skillnaden kan ske.

Vi bor i Södertälje och uppmärksammar den aktiva segregationen, och den vill vi åtgärda. Som ungdomar är vi rätt personer att nå ut med budskapet till andra ungdomarna inom Södertälje kommun. Ungdomarna inom kommunen är Södertäljes framtid.

Affinity UF

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare