Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Följ kronprinsessans besök i Södertälje

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är just nu på besök i Södertälje. Kronprinsessparet har på eget initiativ bett att få besöka Swetox i Astra Zenecas gamla lokaler. Temat för besöket är kompetens, innovation och samverkan – förebygga och bryta utanförskap.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel tas emot av kommunstyrelsens ordförande Boel Godner och landshövding Chris Heister.

Karina Uddén, tillväxtdirektör på Länsstyrelsen, inleder samtalen på Swetox, stadsdirektör Martin Andreae tar sedan över och berättar om varför det är så viktigt att Södertälje ska fortsätta att vara en plats för forskning och utveckling. En rundvandring på Swetox bjuds paret givetvis på.

Kronprinsparet kommer också att få träffa en KTH-student, en student från Handels- och administrationsprogrammet på Torekällgymnasiet och representant från UF företaget Light group.