Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera trafikolyckor på kort tid – räddningstjänsten varnar: "Väldigt halt – håll avstånd"

Inom loppet av en halvtimme efter 08.00 larmades Räddningstjänsten ut på tre mindre trafikolyckor i LT:s bevakningsområde.

– Det är väldigt halt ute, det är flera bilar som har kört in i räcket. Det är halt i stora delar av länet så det gäller att man håller avstånd, säger Per Fahlström på Regionledningscentralen.

Räddningstjänsten är på väg ut till olycksplatserna i Nykvarn, Järna och Hölö.

I Hölö ligger en personbil i diket mellan körriktningarna. Där framkommer inte mycket mer information, målsägande kommer att göra en anmälan själv, enligt Fahlström.

En bil har beordrats ut till trafikplats Almnäs i Nykvarns kommun, där en bil kört in i mitträcket. Olyckan resulterade i en anmälan om vårdslöshet i trafik. Körfältet i västlig riktning mot Strängnäs fick under en period stängas av.

Vid 10.15 uppgav Södertörns räddningscentral att ansamlingen olyckor tidigare på morgonen börjat mattas av, samtliga olyckor är avklarade och full framkomlighet råder åter på E4 och E20.

Läs mer: Larm om trafikolycka vid trafikplats Almnäs

Läs mer: En bil i diket vid E4 utanför Hölö