Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera hundra förlorade kronor för en sparad minut

Artikel 9 av 9
Ändrad resväg för buss 758
Visa alla artiklar

SL stoltserar med att det går att tjäna en minut på resan med buss 758 till Södertälje central (centrum?) genom att hållplatsen på Nygatan togs bort.

Anmäl text- och faktafel

Ska man exempelvis till läkare där man har tid att passa går vi nu av vid stationen och ska gå till Luna vårdcentral. De som ej kan gå så fort måste ta en tidigare buss. Likaså om man går av vid kyrkan. Alltså förlorar man 15 minuter.

I mitt fall och kanske även andras har läkarbesöken blivit dyra. Kan ej gå så långt. En vecka före läkarbesök ska man på provtagning. Det blir taxi tur och retur cirka 250 kronor, sedan provtagning, taxi 250 kronor och själva läkarbesöket 200 kronor.

Vandringen till vårdcentralen från hållplatsen på Nygatan var precis lagom.

Jag kan inte förstå att kommunen kan godta detta.

Detta är nog ett större problem i vår vardag än vad SL och kommunen förstår. Det är bara att hoppas att det på SL kommer en person som är kundvänlig och har makten att åter öppna hållplatsen på Nygatan.

Ni är till för oss

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare