Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera bilar eldades upp under kvällen

Tre bilar förstördes i bränder under lördagskvällen, runt om i Södertälje

Klockan var 20.31 när larmet om den första bilbranden ringdes in. En bil som stod parkerad vid en tobaksbutik på Björnövägen sattes i brand. Enligt uppgift så ska det ha brunnit i baksätet på bilen. Lite senare, klockan 21.11 brann det igen i samma bil. Denna gång utvecklades branden fullt. Klockan 21.42 brann ytterligare ett fordon, en skåpbil, på Balticvägen. Två personer sågs där springa ifrån platsen. Polisen beskriver duon som “en kort och en lång”. Dessa individer har dock inte gått att lokalisera. Klockan 23.17 var det dags igen. Då inkom uppgifter om en brinnande bil på parkeringen vid Hovsjöskolan. I nuläget finns inga fler uppgifter om den branden.

Uppdatering 06.09: I en tidigare version av denna text uppgavs att två olika bilar brunnit på Björnövägen. Det visade sig senare att det var samma bil som brunnit två gånger. Polisen tror att bilen antänts ytterligare en gång, inte att elden flammat upp på nytt.