Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Filip Rönnkvist tvåmålsskytt för Telge i segern mot Tyresö/Trollbäcken

Telge vann mötet med Tyresö/Trollbäcken borta med 6–5 (2-4, 1-0, 3-1) på söndagen i division 1 mellersta Svealand.

– Vi inledde svagt och det utnyttjade Tyresö/Trollbäcken och gick upp 3–0 innan vi sakta kom in i matchen. Det var ett rejält och aktivt försvarsspel som var grunden till detta. Ett tidigt mål i tredje perioden gjorde att vågskålen svängde över till oss, och tack vare uppoffrande försvarsspel och aktiv matchning av laget kunde vi försvara ledningen matchen ut. Även vårt powerplay som vi vässat och blivit bättre i sedan Giovanni Palumbo anslöt var bra. En annan bidragande orsak var Rikard Weilow i målet som spelade starkt och bland annat räddade en straff, han var bäst tillsammans med Morgan Ahlberg och Robin Berglund, kommenterade Telges tränare Nicklas Jonsson.

Filip Rönnkvist gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Tommy Cannerbo, Morgan Ahlberg, Linus Jonsson och Matias Karkulahti.

Det här betyder att Tyresö/Trollbäcken är kvar på sjätte plats, och Telge stannar på tionde plats, i tabellen.

Telge tar sig an Nykvarn Ungdom i nästa match hemma lördag 9 mars 13.30.