Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Farmen var mer av allt"

Nu på söndagskvällen gjorde Centerns vice ordförande, Nina Wahlin, tv-premiär i årets ”Farmen”. Ett äventyr som överträffade hennes förväntningar

– Det var mer av allt, roligare, hemskare, mer spännande, mer lärorikt, mer överraskande. Allt var mer. Det är häftigt att befinna sig i ett läge där man inte har full kontroll och där det inte finns några utvägar eller genvägar, säger Nina Wahlin när LT ringer upp henne.

isoleringen från omvärlden?

Du som är en twittrare av stora mått (82 500 tweets), hur klarade du

– Från att mobilen nästan varit en del av min hand där jag twittrar per automatik, så bara ”poff”, var behovet borta. På grund av att det enda du har där är det som behövs för överlevnaden.

Saknar du något därifrån?

– Stenmalen, det var min ögonsten, med den malde man rågen. Den var förutsättningen för att få mat och få ut sin frustration.

Är du nöjd med programmet och din insats?

– Jag har bara sett första avsnittet, det vi fick se i kväll var ett fantastiskt program, men bara ett av många spår som hade kunnat valts. Egentligen skulle TV4 kunna

göra ett helt program om var och en av oss som var med. Men jag är nöjd med det jag åstadkom, med det jag hade att tillgå där och då.

Under programmets första avsnitt har Södertäljebon Nina Wahlin hamnat i "Sörgården" med tre andra medan övriga finns på själva Farmen. Det var en rent godtycklig bedömning att det blev just de. Därifrån måste hon nu kvalificera sig till Farmen via så kallade grannfejder.