Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Familjedag i Tveta på söndag – med parkour, djurbana och drakbåtsrodd

På söndagen den 16 september mellan klockan 11-14 är det familjedag vid Tveta Friluftsgård i Södertälje.

Under dagen kommer man bland annat att kunna prova på naturparkour, köra Mullelopp och träffa räddningstjänsten. Alla aktiviteter under dagen är gratis, skriver Friluftsfrämjandet i ett event på sin hemsida.

Familjedagen arrangeras av Scouterna, Räddningstjänsten, Korpen, Naturskyddsföreningen, Kanotisterna, SNO, Naturcentrum, FUB och Friluftsfrämjandet.

Här kan du se en film som gymnastikförbundet har gjort om naturparkor:

Program: Kl. 11:30-12:30 och 13-14 Pröva på naturparkour. Kl. 12 Mullelopp för barn och rullstolsburna. Kl. 13 uppvisning av Räddningstjänsten.

Följande aktiviteter pågår kontinuerligt: Pröva på rullstol, och pröva på att vara synskadad. Pröva på kajak och drakbåtsrodd. Pröva på orientering. Djur-upplevelse-bana för barn Dragkamp, femkamp, tipspromenad, aktivitetstombola, stationsträning och samarbetsövningar. Gå Mulles äventyrsspår i skogen. Servering och korvgrillning är öppna. Flera av aktiviteterna är handikappvänliga. Handikapp-toa finns.