Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Exklusivt hos oss – så gör du för att se bandy-VM

 
Bandy-VM i Chabarovsk
Visa alla artiklar

29 januari till 4 februari spelas bandy-VM i Chabarovsk i Ryssland. Du som är kund på ett av Mittmedias nyhetspaket kommer att kunna se matchen på din nyhetssajt. Läs mer här nedan om hur du gör.

Inte kund?

Första månaden med Plus kostar bara en krona, därefter kostar det 99 kronor i månaden. Med Plus får du tillgång till allt innehåll på närmare 40 sajter och appar som ingår i Mittmedias utbud. Du har bland mycket annat tillgång till våra stora sportsatsningar, Bandypuls och Hockeypuls, finns både som sajter och appar.

Bli Pluskund klicka här! I samband med köpet skapar du även inloggningsuppgifter till ditt konto som du sedan använder för att logga in på matcherna via denna länk.

Redan kund?

Är du redan kund på något av våra nyhetspaket behöver du inte köpa Plus för att se bandy-VM, det ingår i din prenumeration. Klicka på denna länk för att komma till livematcherna. Här väljer du ”Logga in” och använder samma inloggningsuppgifter som på nyhetssajten.

Genom att logga in får du tillgång till alla de matcher vi livesänder samt alla Plusmärkta artiklar på våra sajter.

Du kan även köpa en match som pay per view för 129 kronor. Har du frågor om sändningarna kan du ringa vårt kundcenter på 010-709 70 05.

Observera att du av rättighetsskäl inte kan se matcherna om du befinner dig utanför Sverige.

MISSA INTE

Här är alla matcher i bandy-VM som livesänds på Bandypuls

Så ser vår storsatsning på Bandy-VM ut