Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ex-polis och landslagstränare får toppjobb inom Södertälje kommun

Thomas Dennerby heter Södertälje kommuns nya enhetschef för förening och anläggning. Tidigare har han bland annat arbetat som förbundskapten för damlandslaget i fotboll och som ordningspolis.

Senast kommer han från en chefstjänst inom Idrottsförvaltningen i Stockholms stad men Dennerby är en man med många strängar på sin lyra. Förutom att han varit förbundskapten för damlandslaget i fotboll har han även arbetat som ordningspolis, kriminalinspektör och utredare på Rikspolisstyrelsen.

– Jag är väldigt glad över att kunna presentera Thomas Dennerby. Han är en van ledare på förenings- och anläggningssidan i den kommunala sektorn. Hans erfarenheter från såväl idrottsvärlden som från sin tid som polis kommer att bli värdefulla tillskott till kommunen, säger kultur- och fritidschef Staffan Jonsson i ett pressmeddelande.

Thomas Dennerby tillträder sin tjänst den 22 februari 2018.