Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Entreprenören slår ifrån sig: ”Det där är så överdrivet”

Ägaren till E-schakt, den entreprenör som Trafikverket anlitat för att reparera motorvägsbron, slår ifrån sig kritiken som riktats mot de kvalitetsbrister som upptäckts i det arbete som utförts av en av E-schakts underleverantörer.

I en intervju med SvD säger ägaren till E-schakt, den entreprenör som Trafikverket anlitat för att reparera motorvägsbron, att den senaste tidens kritik mot reparationsarbetet är överdriven. 

Kjell Robsahm är majoritetsägare och ordförande i E-schakt, en entreprenör som Trafikverket under de senaste fem åren betalat ut 284 miljoner kronor till utan att ha koll på att den andre aktieägaren i företaget så sent som 2015 dömdes till fängelse och näringsförbud av hovrätten.

– Det där är så överdrivet, i alla jobb som förekommer kan det hända att det inte blir som man tänkt sig, säger Kjell Robsahm till SvD.

Enligt Kjell Robsahm har arbetet med att reparera bron aldrig stoppats.

– Det har aldrig stoppats. Jag förstår inte vem som säger vad. Jobbet fortsätter i och med att vi tar in en ny entreprenör som svetsar, säger han.