Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Enklare liv med 5G?

Media skriker: Snabbare internet, IOT, toaletten kan meddela när kaffet är klart. Riskerna med och vad 5G är, nämns ej.

Anmäl text- och faktafel

5G-strålningen når kortare sträckor, så masterna byggs med några hundra meters mellanrum. Utanför ditt hem där dina barn leker. Det når in i ditt hus vare sig du har skaffat en 5G-telefon eller 5G-toalett än eller inte.

Över 240 forskare och doktorer har bett EU och WHO att stoppa 5G, i ett 5G appeal.

20 000-tals artiklar på pubmed.com, visar hur skadligt detta är. Huvudvärk, näsblod, sömnsvårigheter, DNA-skador, depression, skador på inre organ och cancer är några konsekvenser vi kommer se med framtidens snabbare internet. Ändå hör man missvisande info att det ej finns forskning som stödjer att strålningen är skadlig.

Flera städer har stoppat 5G i bostadsområden på grund av hälsoriskerna.

Även våra insekter tar skada (bisamhällen dör med mycket lägre strålning än 5G), och som ni vet kan livet på jorden ej existera utan dem.

Flera städer har stoppat 5G i bostadsområden på grund av hälsoriskerna. Céline Fremault, Bryssels miljöminister säger: ”…invånarna är ej försöksdjur vars hälsa jag kan sälja ut med vinst”.

Trots detta rullas 5G ut i Sverige helt utan befolkningens (och föräldrars) vetskap. Sveriges tystnadskultur är skrämmande.

Har vi bett om att bli omgivna av skadlig strålning? Aldrig har jag hört någon säga ”Jag vill så gärna att min toalett ska berätta för mig när kaffet är klart”. Folkets hälsa måste gå före ekonomiska vinster!

Läs på avgör om detta är nått du vill utsätta din familj för.

En bekymrad medmänniska

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare