Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Enhörna kommundelsnämnd har tappat kontrollen

De starkt kritiserade förslagen till utbyggnad av Sandviken har vuxit sig så stora att de flesta lokalpolitiker i Enhörna har tappat kontrollen över situationen. På grund av en bristande platsanalys har de inhyrda konsulterna tillåtits att lägga fram det ena monsterförslaget efter det andra.

Nu sitter det lokalpolitiker med S i spetsen och ska försöka bedöma och kanske besluta om framtidsplaner för bygden som de inte har kompetens för. Förfärligt olyckligt att så viktiga beslut ska tas i en alltmer infekterad stämning, även internt i nämnden.

Den senaste utvecklingen med en ledamot som far ut med aggressiva anklagelser mot en välkänd och mycket älskad ortsbo bekräftar bara att hela processen har gått överstyr.

Lägg ned innan det förvärras. Betala konsulterna de fem miljonerna innan de hittar på ytterligare galenskaper. När ilskan har lagt sig här i Enhörna kan ni komma med rimliga förslag som är anpassade för Sandviken. De flesta här på orten kan ta förändring, men ni i kommundelsnämnden får ta och visa oss lite respekt först.

Hans Berglund

Sandviken Enhörna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare