Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En till sjukhus - totalstopp efter olycka

En person är förd till sjukhus med skador från en trafikolycka som inträffade på E4 i höjd med Södertälje syd. Framkomligheten är fortsatt begränsad i trafiken.(Uppdaterad 13:33)

Annons

Det var en personbil och en större följebil, som kör efter bilar med bred last, som krockade på E4 vid halvettiden på tisdagen.

Krocken stoppade upp trafiken helst på motorovägen i södergående riktning, i höjd med Södertälje syd. En person uppges ha klämts fast i en av bilarna men det är fortfarande oklart om det stämmer. Personen fick hjälp ur bilen men uppges ha varit vaken när räddningstjänst kom till platsen.

Enligt polisen är en person förd till sjukhus med skador. Där kommer polisen också ta upp dennes vittnesmål och kontrollera identiteten enligt polisens ledningscentral.

En bil ska ha bärgats från platsen vid halvtvåtiden, men ännu är det bara ett körfält som är kördugligt.

– Vi har rensat vägbanan och sett till att trafiken kan rulla men det var totalstopp i en halvtimme, säger Jan Möllerfält på räddningscentralen.

Uppdatering13:37

Trafiken rullar normalt igen. Båda förarna är förda till sjukhus med lindriga skador. Bilarna är bärgade från platsen. Ingen är delgiven brottsmisstanke.