Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En till gripen för dubbelmordet

 
Dubbelmordet i Västergård
Visa alla artiklar

Ännu en person har gripits för dubbelmordet i Mariekäll.

En 31-årig man greps i Stockholmsområdet under onsdagsmorgonen och anhölls senare under dagen. Till Aftonbladet säger åklagare Sara Sundström att 31-åringen såväl som den man som tidigare anhölls är på sannolika skäl misstänkta för mord. Hon säger också till tidningen att det i dagsläget inte verkar aktuellt med fler gripanden.

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska den 27-åriga man som greps tidigare ha varit gift med den mördade kvinnan. Även 31-åringen som greps under onsdagen ska vara släkt med kvinnan.

En källa till Aftonbladet ska ha sagt att kvinnan ska ha blivit hotad av en eller flera män över telefon några dagar innan dubbelmordet.  Hotet ska ha bestått i att personerna påstod sig ha nakenbilder tagna med dold kamera på kvinnan som skulle skickas till hennes släkt utomlands.