Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En person till sjukhus efter trafikolycka på Strängnäsvägen

Vid klockan 17.18 på måndagen larmade SOS Alarm om att en trafikolycka inträffat i Södertälje.

Anmäl text- och faktafel

Enligt räddningstjänsten rör det sig om en trafikolycka med tre personbilar inblandade – olyckan inträffade på Strängnäsvägen, i höjd med Bårsta IP.

– Vi har assisterat sjukvården på plats och hjälpt till att lägga två personer på så kallade spine boards för att fixera rygg och nacke,  säger Per Tillander, inre befäl vid Södertörns räddningscentral.

– Dessa två personer har förts till sjukhus. Skadeläget för dem är ännu oklart.

Södertäljepolisen uppdaterade senare under kvällen att det till slut bara blev en person som fördes till sjukhus för undersökning och vård.

Ytterligare två personer var inblandade i olyckan. Polisen konstaterar att alla tre fordonen som var inblandade i olyckan körde på Strängnäsvägen i riktning mot Södertälje centrum.

Vid trafikljusen i korsningen Strängnäsvägen/Karlshovsbacken hade en kö av bilar bildats. Den första av bilarna som var inblandad i krocken gjorde en inbromsning före kön och bromsade gjorde även den efterföljande bilen.

Den tredje föraren lyckades inte bromsa/stanna utan körde in i fordonet framför som i sin tur körde in i det framförvarande.

Det var föraren – en kvinna – i den mittersta bilen, som först blev påkörd som fördes till sjukhus. Skadeläget för kvinnan är ännu oklart.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips