Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Emil Forsberg efter förlusten: "Tuffaste förlusten jag har varit med om"

 
Fotbolls-VM 2018
Visa alla artiklar

Sverige var på väg att spela oavgjort mot världsmästarna Tyskland.
Men i den 95:e matchminuten fick Tyskarna en frispark precis utanför straffområde efter att Jimmy Durmaz fällde Julian Brandt. Då klev Toni Kross fram och satte dit 2-1.
– Tuffaste förlusten jag har varit med om när det är så mycket som står på spel, säger Emil Forsberg till TV4.

Sverige förlorade ödesmatchen efter ett sent mål av Toni Kroos. Detta trots att man kunde spela med en man mer sista 10 minuterna. En som var besviken efteråt var storstjärnan Emil Forsberg.

– Jag tycker att vi gör en fantastiskt match, vi håller ihop. Det är jättesurt. Det är den tuffaste förlusten jag har varit med om när det är så mycket som står på spel, säger han till TV4.

Efteråt utbröt ett bråk mellan den svenska avbytarbänken och Tyskland. Janne Andersson var rejält upprörd och gick över till Tysklands bänk för att konfrontera. Orsaken till bråket är fortfarande oklar.

–Det är ett äckligt beteende och man gör inte så där. Vi gav allt och det svider oerhört att förlora på det sättet, säger Emil Forsberg om incidenten i TV4.