Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Eldebrink lockar publik till landskamp

Eldebrink och internationella stjärnor lockar publiken till landskampen i Scaniarinken. Efter en trögare start än väntat fick biljettförsäljningen snurr när laguppställningen släppts.

I morgon kväll vankas landskamp mellan Tre Kronor och Ryssland i Scaniarinken. Förhoppningen var mycket publik utifrån och därför spåddes att förköpen på biljetter skulle gå bättre än vanligt. Arenan tar en publik på 6 000 personer, men i fredags var bara 2 500 biljetter sålda. Men Christer Kronblad på SSK:s marknadsavdelning är inte orolig.

– Nu har vi sålt 3 500. Det betyder att vi med största sannolikhet kommer nå 4 500 imorgon som jag hoppats på, säger Christer Kronblad vid lunch på onsdagen.

Han säger att försäljningen fick snurr efter att laguppställningarna släppts på tisdagen.

– Det som drar är dels att Eldebrink hyllas innan match, dels laguppställningarna med många spelare från de två bästa ligorna i världen, NHL och KHL. Hälften av de tusen biljetterna som sålts sen i fredags har nog sålts efter laguppställningen blev känd, säger Kronblad.

Även lokala förmågor i landslagströja tror han lockar, som Linus Klasen och Marcus Sörensen.

Kronblad är lite förvånad att det inte såldes fler biljetter tidigare men var aldrig orolig att publiken skulle svika.

– Såhär är det alltid i Södertälje, det är de tre sista dagarna vi säljer. Den ordentliga peaken kommer dagen innan eller på matchdagen. Arenan har så stor kapacitet så jag tror ingen känner anledning att stressa, säger Kronblad.

Biljetter går att köpa ända fram till matchstart på torsdagen klockan 19.30.

Läs även: Eldebrink öppnar för en SSK-comeback

Klasen och Sörensen i Scaniarinken på torsdag