Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter tunga starten – Syrianska sparkar tränarduon: "Kommit överens om att avsluta samarbetet"

En seger på fem matcher.
Nu sparkar Syrianska tränarduon Eddie Demir och Jesper Norberg.
"Tanken var att de skulle leda SFC under säsongens gång, men tyvärr har resultaten inte gått som varken supportrar, ledare eller styrelse tänkt sig" skriver klubben på sin hemsida.

Inför säsongen plockades både Eddie Demir och Jesper Norberg in som duon som skulle leda Syrianska tillbaka till Superettan.

Med många profilstarka värvningar på spelarsidan kom stor press på klubben.

Men starten har inte blivit som planerad.

Efter fem spelade matcher i division 1 har det bara blivit en seger och två oavgjorda och klubben tillhör det nedre skicktet av tabellen.

Och nu sparkar Syrianska tränarduon.

"Inför säsongen tillsatte Syrianska FC en ny tränarstab i form av Eddie Demir och Jesper Norberg. Tanken var att de skulle leda SFC under säsongens gång, men tyvärr har resultaten inte gått som varken supportrar, ledare eller styrelse tänkt sig. Därför har klubben, tillsammans med Norberg och Demir, ömsesidigt kommit överens om att avsluta samarbetet" skriver klubben på sin hemsida.

Klubben beräknar kunna presentera en ny tränarlösning inom en snar framtid.