Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter inbrottet – polisen söker joggare

Polisen söker vittnen till ett inbrott som skett på Profilmakarna på Klastorpsvägen. De är särskilt intresserade av en joggare som ska ha passerat platsen.

Polisen söker alltså efter ett vittne som var ute och sprang i söndags mellan klockan 15.15–15.20 i Moraberg. De söker även bilister som ska ha kört förbi på Klastorpsvägen.

Det finns ännu inga misstänkta för inbrottet hos Profilmakarna. Utredningen har inte kunnat gå framåt då polisen anser att de inte har några direkta spår att jobba med.

Polisen har därför gått ut med en efterlysning på Facebook. Det som blev stulet från butiken var framförallt kläder. Entrédörren ska ha brutits upp.

– Man har brutit upp dörren på något sätt. Det är okänt exakt hur det kan ha gått till. Det är entrédörren västerut mot vägen som är uppbruten, därför tror vi att bilister som kört längs vägen borde kunnat ha sett något, säger Michel Lancha, utredare på polisen i Södertälje.

Företaget har ingen övervakningsfilm från själva händelsen men polisen ska ha fått ta del av en övervakningsfilm i närheten som visar området. De har därför kunnat se att många varit ute och kört men även att en person joggat vid tillfället när inbrottet ägde rum.

Enligt polisen har Profilmakarna varit med om ett tidigare inbrott.