Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Duschar någon i Södertälje efter idrottspassen?

Jag har idrottat i hela mitt liv. Efter varje pass, oavsett inom skolidrotten eller under fritiden, har man duschat efteråt. Det finns ett antal goda anledningar till att man gör det. Överlåter till varje person att tänka över dessa själva.

I majoriteten av de anläggningar i Södertälje där jag idrottat kan man ibland undra om kommunen anser att folk ska gå runt och lukta svett under dagarna tills man kan ta sig hem.

Har ansvariga politiker eller tjänstemän någonsin besökt en anläggning och genomfört ett pass och sedan försökt duscha på plats? Jag skulle inte tro det!

Duschhuvudena är som beställda ur Miljöpartiets icke-existerande katalog för vattenbesparing.

Jag rekommenderar er att besöka Täljegymnasiet eller Täljehallen för att få avsmak på hur äckligt det är att ens försöka sig på att duscha i Södertälje. Oavsett om de är under kommunens förvaltning eller där ansvaret ålagts någon annan så är det ytterst kommunen som har skyldighet att följa upp att de gör rätt för sig.

Eller Rosenborgshallen. Välkomna hit om ni någonsin funderat på att bli sjuka av diverse anledningar. Kylan i omklädningsrummen liknar Antarktis. Duschhuvudena är som beställda ur Miljöpartiets icke-existerande katalog för vattenbesparing. Avloppen som ska leda bort vatten inbjuder i stället till fotbad med härliga bieffekter som bonus. 

Ansvarig tjänsteman, politiker eller förvaltare. Jag utmanar er: ta er tiden att recensera ovan nämnda hallar och de övriga i Södertälje. Det ger en riktig väckarklocka om hur äcklig miljön är i anläggningarna. 

J.H

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare