Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Duo tveksam till fortsättning i Assyriska

Assyriskas trupp inför nästa säsong är långt från spikad. Och för flera spelare är läget just nu ytterst oklart. En som verkar på väg bort är Isa Demir.

Ytterbacken Isa Demir har suttit i förhandlingar med klubben, men enligt honom själv har man inte lyckats komma överens.

– Vi satt ner i början av december. De gav mig ett bud som jag inte accepterade. Sen gav jag ett motbud som de inte accepterade. Så man kan säga att förhandlingarna har strandat, så jag tror inte att det blir något med Assyriska, säger Demir som flaggar för att han kan vara på väg utomlands.

– Jag och min agent Fredrik Risp har börjat närma oss Turkiet. Men vi får se, jag håller det öppet, säger Demir.

– Det är superettan, det är inga stora summor jag kräver. Men vill de inte betala det så blir det nog inget. Jag tycker själv att jag var en av de bästa spelarna i Assyriska i år.

En annan som kan vara på väg bort är Christer Youssef.

– Jag har pratat med Tor-Arne (Fredheim) för ett tag sedan. Efter det har jag inte hört något. Det finns bud från flera klubbar och det är inte så att jag tänker sitta och vänta på att Assyriska ska agera. Jag måste tänka på mig själv också, säger Youssef.

Oklart är även läget för korsbandsskadade Christoffer Eriksson.

– Vi har inte pratat än, så jag vet inte. Men jag skulle absolut vilja vara kvar. Vi hade en bra säsong. Sen växer inte klubbadresser på träd heller.