Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Duo nära att förlänga med Syrianska

Syrianskas lagbygge fortsätter – två spelare är nära att skriva på nya kontrakt – mittfältarna Nahir Oyal och Charbel Georges.– Vi är i stort sett överens, säger sportchefen Can ”Janne” Melkemichel.

Syrianska ser ut att förlänga kontrakten med de två mittfältarna Nahir Oyal och Charbel Georges. Båda hade kontrakt som gick ut efter säsongen, och båda erbjöds nya kontrakt av klubben vilket Janne Melkemichel berättade i början av december.

Kontrakten är inte helt klara, men Janne Melkemichel känner sig säker på att spelarna blir kvar.

– Det ser ut som att de blir kvar. Det är några finjusteringar kvar att komma överens om men jag tror inte att de kommer spela för något annat lag, säger Janne Melkemichel, som säger att bland annat kontraktslängden återstår att slå fast.

Han ser både Oyal och Georges som potentiella ersättare för Saman Ghoddos som sålts till allsvenska nykomlingen Östersund.

– Det är bra fotbollsspelare, vi vet vad de kan. Men det är förstås upp till den nya tränaren (Bosko Orovic) att avgöra, säger Melkemichel.

Även anfallaren Dinko Felic har erbjudits en kontraktsförlängning med Syrianska. Han ska ge besked senast den 4 januari.

– Det är en kille som kan laget och som är en ledare. Vi kan inte bara ha unga spelare, vi måste ha pappor i laget också, säger Janne Melkemichel.

Och att förstärka anfallet är nu prio ett för Syrianska, anser Janne Melkemichel.

– Personligen anser jag att vi saknade en riktig striker i fjol. Men det blir yngre killar vi satsar på. Vi kommer att bjuda in några till provträningar längre fram och så få vi se. Vi måste tänka på att utveckla spelare och försöka få betalning tillbaka för dem, vi har inte råd att satsa på äldre spelare, säger Janne Melkemichel.

Call Send SMS Call from mobile Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype